profiel

Profiel Karel Janssen

Karel Janssen (1960) is de man achter Verander.nl. Na een studie Bestuurlijke informatiekunde, heeft hij meer dan 20 jaar ervaring in portfolio-, programma-, project- en change management in organisaties met uiteenlopende culturen, onder meer bij banken, verzekeraars, energiebedrijven en overheidsinstellingen.

Met een snel inzicht, inhoudelijk, maar vooral ook in wat er speelt op het intermenselijke vlak, zet Karel een heldere lijn uit in de richting van het gewenste resultaat. Op een originele manier weet hij betrokkenen tijdens het traject enthousiast te maken en te inspireren om zo de verandering tot een succes te maken.

Ook stagnerende projecten kunnen onder Karels leiding alsnog binnen het budget en de gestelde tijd worden opgeleverd, dankzij diens pragmatische aanpak en het brede draagvlak dat hij in een organisatie creëert.

Bij het begeleiden van organisaties heeft Karel zich de laatste tijd vooral gericht op de optimalisering van front-end processen. Dit heeft geresulteerd in een betere dienstverlening aan de klant en een sterke afname van ‘churn’ (het weglopen van klanten).

Klik hier om het profiel van Karel Janssen te printen.